Termeni și condiții de utilizare site www.dental-scan.ro

Compania care administrează site-ul www.dental-scan.ro, denumit în continuare www.dental-scan.ro, este S.C. PROFILE RX RADIOLOGIQUE SRL, numită în continuare S.C. PROFILE RX RADIOLOGIQUE SRL având codul unic de înregistrare 37928762 și înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. J23/3626/2017.

Vizitarea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

S.C. PROFILE RX RADIOLOGIQUE SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

S.C. PROFILE RX RADIOLOGIQUE SRL se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor precum si Legea 190/2018 pentru punerea in aplicare a Regulamentul UE 679/2016. 

Drepturi de autor (Copyright)

Întregul conținut al acestui site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea PROFILE RX RADIOLOGIQUE SRL și a partenerilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile și datele pot fi folosite numai cu acordul scris al PROFILE RX RADIOLOGIQUE SRL.

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele introduse de catre utilizatori vor fi folosite de S.C. PROFILE RX RADIOLOGIQUE SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de programare sunt necesare pentru contactarea pacienților în vederea transmiterii informațiilor legate de cererile adresate de aceștia, pentru confirmarea programărilor si a serviciilor solicitate de către aceștia, pentru anunțarea promoțiilor, ofertelor speciale în curs etc. PROFILE RX RADIOLOGIQUE SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele utilizatorilor. Datele utilizatorilor pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea expresă, justificată a acestora.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.dental-dcan.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Centru de excelență în imagistică dentară

Programările online sunt disponibile 24/24

Calea Floreasca 169, Parter, sector 1, București 014459

0731 446 900

Șoseaua Colentina 3B, Bl.33B, Parter, sector 2, București 021152

0773 888 100